Misdaadreeks Professor T. vanaf donderdag op Canvas

Misdaadreeks Professor T. vanaf donderdag op Canvas
Elke werkdag op de laatste avond

Kijktip :

Vanaf vanavond is de Vlaamse misdaadreeks Professor T., over de samenwerking tussen een jonge vrouwelijke rechercheur en haar vroegere professor in de criminologie, opnieuw te zien op België Eén. De afleveringen zijn elke werkdag te zien.

Populair
Jasper Teerlinck, een briljante professor in de criminologie, is heel populair bij zijn studenten. Zolang hij hen de huid niet volscheldt tenminste. Door de rest van de wereld wordt hij iets minder geapprecieerd.

Smetvrees
De reden daarvoor is simpel: professor T. is absoluut niet sociaal, zegt steeds wat hij denkt en verdedigt het liefst meningen die ingaan tegen de publieke opinie. Dat hij een redelijk extreme vorm van smetvrees heeft, helpt ook niet echt.

Verkracht
Een studente diergeneeskunde wordt aangerand en verkracht op de campus. Inspecteur Donckers vermoedt dat dezelfde dader tien jaar geleden ook al heeft toegeslagen. Ze beslist de hulp in te roepen van haar vroegere professor.

Professor T. is vanaf donderdag 13 augustus elke werkdag in de late avond (tussen 22.20 uur en 23.10 uur) te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Misdaadreeks Professor T. vanaf donderdag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen