Bijzondere docuserie Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators start donderdag op NPO 2

Bijzondere docuserie Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators start donderdag op NPO 2
Dagelijks leven van de Nazi-leider

Kijktip :

Vanaf vanavond is de vierdelige Duitse historische documentaireserie Het leven van Hitler, een blauwdruk voor dictators elke donderdag om 23.10 uur te zien op NPO 2.

Dagelijks leven
De serie toont meer dan ooit hoe het dagelijkse Europese leven er uit zag tussen 1889 en 1945. Met veel archiefbeelden wordt het leven van Hitler in beeld gebracht, van zijn jeugd tot zijn dood.

Jeugd
De eerste aflevering gaat over de jonge Hitler in de periode 1889-1929. Aflevering twee gaat over de crisis in de periode 1929-1938. In de derde aflevering is te zien hoe Hitler de Europese vrede in gevaar brengt in de periode 1938-1943. Het vierde en laatste deel van Het leven van Hitler, een blauwdruk voor dictators gaat over de periode 1938-1945, waarin Hitler rampzalige militaire beslissingen neemt en hij uiteindelijk de totale nederlaag aanvaardt.

Het leven van Hitler, een blauwdruk voor dictators is vanaf 13 augustus elke donderdag om 23.10 uur te zien op zender. Je kunt elke aflevering van Het leven van Hitler, een blauwdruk voor dictators terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere docuserie Het leven van Hitler - een blauwdruk voor dictators start donderdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen