Tv-serie Sanditon start donderdag op BBC First

Tv-serie Sanditon start donderdag op BBC First
Historische dramaserie in Britse 19e eeuw

Kijktip :

Vanaf donderdag 13 augustus is de historische dramaserie Sanditon elke donderdagavond te zien op BBC First. Op 13 augustus om 21.30 uur, daarna wekelijks om 21.00 uur.

Slaperig
De serie speelt zich af aan het begin van de negentiende eeuw in Groot-Brittannië. Sanditon is een plaats die snel verandert. Dit eens slaperige vissersdorpje is bezig te veranderen in een hip spa-resort. Wie ook verandert is de impulsieve en onconventionele Charlotte Heywood, die haar rustige huis op het platteland inruilt voor de intriges en het plezier van een badplaats in wording.
:[broadcast:videos](ids:"241531,241130,239484" title:"Bekijk ook")

Ontdekkingsreis
Het plot kent verrassende wendingen, terwijl de verborgen agenda's worden onthuld van personages wier fortuin afhankelijk is van het commerciële succes van Sanditon. Charlotte beleeft tijdens deze serie een ontdekkingsreis naar zichzelf en de liefde, maar wel één op haar eigen voorwaarden.

Sanditon is op donderdag 13 augustus om 21.30 uur te zien. Vervolgens zie je de serie elke donderdag om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv-serie Sanditon start donderdag op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen