Intense dramafilm Secrets & Lies donderdag op Canvas

Intense dramafilm Secrets & Lies donderdag op Canvas
Frans-Amerikaanse film met Marianne Jean-Baptiste

Kijktip :

Canvas pakt donderdagavond uit met een bijzondere Frans-Amerikaanse film met in de hoofdrol de bijzondere Marianne Jean-Baptiste. De intense dramafilm Secrets & Lies is donderdag te zien op Canvas.

Het verhaal
Het verhaal gaat over Hortence, een jonge zwarte vrouw, weet al van kindsbeen af dat ze geadopteerd was. Terwijl de rest van de familie na de dood van haar pleegmoeder om het huis vecht, beslist Hortence haar biologische moeder op te zoeken. Tot haar grote verbijstering is haar moeder blank.

Bruiloftfotograaf
Ze woont samen met haar dochter Roxanne en heeft een moeilijke relatie met haar broer Maurice, een bruiloftsfotograaf. Zodra het 'geheim' van Hortence aan de oppervlakte komt, blijkt deze familie nog meer geheimen te hebben.

De film Secrets & Lies (1996) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is op donderdag 13 augustus om 21.30 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Intense dramafilm Secrets & Lies donderdag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen