Atalanta - Paris Saint-Germain live op tv

Atalanta - Paris Saint-Germain live op tv
Eerste kwartfinale Champions League

Sport :

Op woensdag 12 augustus spelen Atalanta en Paris Saint-Germain in Lissabon tegen elkaar in de kwartfinale van de UEFA Champions League. Ziggo Sport en Ziggo Sport Select doen om 21.00 uur live verslag op tv.

Samenvatting en hoogtepunten Atalanta - Paris Saint-Germain

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.


Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select te zien is.

Neutraal terrein
Nu de ontknoping van het Champions League-toernooi op neutraal terrein, in Lissabon, met enkele duels wordt afgewerkt, zijn de vier kwartfinales verspreid over vier in plaats van twee avonden. SBS6 heeft de uitzendrechten voor twee duels, Ziggo Sport zendt alles uit (de duels van vrijdag en zaterdag alleen voor abonnees van Ziggo Sport Totaal).

Champions League op SBS6: kwartfinales Barcelona - Bayern München (vrijdag) en Manchester City - Lyon (zaterdag) live om 21.00 uur.

Coronastop
De eerste kwartfinale, Atalanta - PSG, is alleen bij Ziggo Sport te zien. Beide ploegen bereikten voor de coronastop al deze ronde door respectievelijk Valencia en Borussia Dortmund uit te schakelen.

De Champions League-wedstrijd Atalanta - Paris Saint-Germain is woensdag 12 augustus om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. Na afloop verschijnt de samenvatting op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Atalanta - Paris Saint-Germain live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen