Dinsdag in Op1: Lilian Marijnissen over coronadebat van woensdag

Dinsdag in Op1: Lilian Marijnissen over coronadebat van woensdag
Dit zijn de gasten van 11 augustus

Kijktip :

De coronacrisis is nog steeds in volle gang en vooral het begrip ventileren krijgt een steeds belangrijkere rol. Dit onderwerp staat dan ook centraal in de dinsdag-editie van Op1. Dit zijn de gasten van dinsdag 11 augustus.

De gasten in Op1 - dinsdag 11 augustus

  • Arts-microbioloog Peter de Man onderzocht de rol van ventilatiesystemen bij de verspreiding van het coronavirus in het verpleeghuis, maar zijn conclusies worden op zijn zachtst gezegd niet breed omarmd. Met SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen blikken we vooruit op het coronadebat van morgen. Volgens haar is het tijd dat het kabinet beter gaat luisteren naar onafhankelijke deskundigen.

  • Meteoroloog Helga van Leur en slaapexpert Els van der Helm vertellen hoe je zelfs in deze warme omstandigheden rustig kan gaan slapen.

  • Het was een spannende dag voor advocaten Peter Schouten en Onno de Jong. Vandaag verschenen zij voor het eerst in de rechtszaal als de nieuwe advocaten van kroongetuige Nabil B. bij de hervatting van het Marengo-proces.

Presentatie
Op1 wordt maandag 10 augustus gepresenteerd door Margje Fikse en Kefah Allush.

Op1 is elke werkdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Lilian Marijnissen over coronadebat van woensdag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen