Fouten in De Slimste Mens: bekijk de reacties van oplettende kijkers

Fouten in De Slimste Mens: bekijk de reacties van oplettende kijkers
Verkeerd filmfragment en feitelijke onjuistheden ontdekt

Nieuws :

Kijk hier de uitzending van De Slimste Mens met de fouten van dinsdag 11 augustus terug.

De Slimste Mens wordt gevolgd door een groot aantal oplettende kijkers. Dinsdag werden namelijk meerdere fouten ontdekt in de kennisquiz van Philip Freriks en Maarten van Rossem.

Antwoorden Magnum P.I. en New York onjuist
Op social media verschenen meerdere berichten van kijkers die zich ergerden aan de onjuistheden die in de vragen en antwoorden voorbijkwamen. Zo werd Hawaii bijvoorbeeld goed gerekend als vraag waar Magnum P.I. wordt opgenomen, terwijl dat Oahu zou moeten zijn. Ook over het tijdsverschil tussen Nederland en New York werd een fout antwoord goed gerekend.

Verkeerd filmfragment
Daarbij werd nog een grote fout ontdekt. Er werd namelijk een vraag gesteld over een film, maar hierbij werd het verkeerde fragment afgespeeld. De vraag ging over Una Giornata Particolare, terwijl beelden van Ieri Oggi Domani te zien waren.

Bekijk in de tweets hieronder de fouten die kijkers hebben ontdekt in de uitzending van De Slimste Mens.

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is elke werkdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fouten in De Slimste Mens: bekijk de reacties van oplettende kijkers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen