Game of Thrones zorgt voor meeste illegale downloads

Game of Thrones zorgt voor meeste illegale downloads
De hitserie kan ieder jaar nog op meer kijkers rekenen

Nieuws :

Al jaren zorgt de hitserie Game of Thrones ervoor dat vele records worden verbroken. De serie is de best bekeken HBO-show in de geschiedenis en krijgt ook de hoogste waarderingen.

Ook op een ander vlak heeft de fantasyserie de recordboeken laten herschrijven: namelijk als het aankomt op het aantal illegale downloads, streams en andere illegale weergaven. Dit is volgens Torrentfreak het zesde opeenvolgende jaar waarin Game of Thrones de ranglijst 'de meest illegale tv-show in 2017' aanvoert. De complete top tien ziet er als volgt uit.

  1. Game of Thrones
  2. The Walking Dead
  3. The Flash
  4. The Big Bang Theory
  5. Rick and Morty
  6. Prison Break
  7. Sherlock
  8. Vikings
  9. Suits
  10. Arrow

Ondanks al die illegale kijkers was het meest recente seizoen van Game of Thrones het best bekeken tot nu toe op HBO. Het kijkerspubliek van de serie blijft nog ieder jaar groeien. De meeste seizoenen leveren zelfs hogere waarderingen op dan jaar ervoor en vorig jaar trok de première van seizoen zeven het grootste publiek van alle premières tot nu toe. Seizoen acht laat helaas nog even op zich wachten en wordt niet eerder verwacht dan 2019.

Wil je seizoen één tot en met zeven van Game of Thrones op je gemak én legaal terugkijken? Dat kan hier, als klant van Ziggo met het 'Movies & Series XL'-abonnement.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV