FC Barcelona - Bayern München live op tv

FC Barcelona - Bayern München live op tv
Kraker in Champions League

Sport :

Vrijdag 14 augustus staat met FC Barcelona - Bayern München een absolute kraker op het programma in de kwartfinale van de UEFA Champions League. SBS6 en Ziggo Sport Voetbal doen om 21.00 uur live verslag op tv. Online kun je kijken via de KIJK.nl-livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten FC Barcelona - Bayern München

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Grootmachten
In een enkele wedstrijd op neutraal terrein, in Lissabon, spelen de grootmachten uit het Europese voetbal tegen elkaar om een plek in de halve finale. Bayern was de afgelopen maanden een stuk beter in vorm.

Overtuigend
Een week geleden bereikten beide ploegen vrij overtuigend de kwartfinale. Barça won de return tegen Napoli met 3-1 en Bayern versloeg Chelsea met 4-1, nadat het uit al met 3-0 won.

FC Barcelona - Bayern München is vrijdag 14 augustus om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en de livestream van KIJK.nl. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. De doelpunten en samenvatting van Barcelona - Bayern volgen op Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op FC Barcelona - Bayern München live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier