Speciale Beiroet-editie van Op1 vrijdag om 19.00 uur op NPO 1

Speciale Beiroet-editie van Op1 vrijdag om 19.00 uur op NPO 1
Vroege uitzending tijdens de Nationale Actiedag

Kijktip :

Vanwege de Nationale Actiedag van Giro 555 voor hulp aan de slachtoffers van de explosie in Beiroet komt Op1 vrijdagavond 14 augustus met een speciale uitzending. De uitzending begint al om 19.00 uur.

Op1 wordt vrijdagavond op drie momenten uitgezonden. De lange uitzending is om 19.00 uur te zien. De twee updates (met tussenstanden) zijn te zien om 20.41 uur en 21.35 uur. Om 22.25 uur begint de normale uitzending van Op1.

Uitzending
Tijdens de speciale uitzending komen verschillende gasten voorbij én wordt er regelmatig geschakeld met het hoofdkwartier in Studio 47 in Hilversum, die overigens de hele dag te bekijken is via een livestream op Gids.tv en de Facebook-pagina van Giro 555.

De gasten in Op1 - vrijdag 14 augustus (19.00 uur)

  • Dat doen zij met onder andere Minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en oud inwoonster van Beiroet: Sigrid Kaag. Zij werkte als speciaal VN-gezant jarenlang in de Libanese hoofdstad.

  • Met Midden-Oostendeskundige Farah Bazzi en oud-correspondent in het Midden-Oosten Sander van Hoorn bespreken ze hoe het land er voor deze explosie aan toe was en waarom onze hulp nu zo hard nodig is.

  • Garance Reus is Actievoorzitter van Giro 555. Zij vertelt namens de samenwerkende hulporganisaties wat zij kunnen doen van het geld dat vanavond wordt ingezameld.

  • Presentator Danny Ghosen reisde speciaal voor Op1 af naar zijn geboortestad en laat ons indrukwekkende beelden zien vanuit een toegetakeld Beiroet.

  • Ook te gast zijn Rosalyn Saab en Sara Jaber. Zij zijn allebei van Libanese afkomst en hebben nog veel familie in en rond Beiroet.

Presentatie
Op1 wordt maandag 10 augustus gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en Sophie Hilbrand.

De speciale uitzending van Op1 is vrijdag om 19.00 uur en updates om 20.41 uur en 21.35 uur. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Speciale Beiroet-editie van Op1 vrijdag om 19.00 uur op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen