Nationale Actiedag voor Beiroet op tv en online

Nationale Actiedag voor Beiroet op tv en online
Wat zie je op tv, op de radio en online?

Kijktip :

Vrijdag (15 augustus) is er een Nationale Actiedag voor de slachtoffers van de explosie in Beiroet. De Samenwerkende Hulporganisaties en Giro 555 vragen de hele dag steun voor de hulpverlening aan de slachtoffers van de explosie in de Libanese hoofdstad. Gids.tv zet op een rij waar en hoe je de dag kunt volgen.

Volg de volledige Nationale Actiedag ook via Gids.tv.

Op tv: Op1 en updates

Op tv is er niet zoveel te zien als op andere actiedagen. Vanwege de coronamaatregelen kan er dit jaar geen actiecentrum worden ingericht in het Beeld en Geluid in Hilversum. Wel is er op vrijdagavond om 19.00 uur een speciale editie van Op1 vanuit de studio. Ook zal er op RTL 4 en SBS6 aandacht worden besteed aan de actiedag.

Bekijk de speciale editie van Op1 live via Gids.tv.

Online: De livestream

Voor de actiedag is een speciaal hoofdkwartier ingericht in Studio 47 in Hilversum. Hetgeen dat hier gebeurd, is de hele dag te bekijken via een livestream op Gids.tv en de Facebook-pagina van Giro 555.

Tijdens de actiedag worden er optredens gegeven door Libanese en Nederlandse artiesten. Een klein aantal Bekende Nederlanders bemant het belpanel in het actiecentrum. Ook de tussenstanden en de eindstand worden in het actiecentrum bekendgemaakt.

De Nationale Actiedag voor de slachtoffers van de explosie in Beiroet is vrijdag 15 augustus de hele dag te volgen op tv en online.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nationale Actiedag voor Beiroet op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen