Spectaculaire oorlogsfilm 300 zaterdag op Veronica

Spectaculaire oorlogsfilm 300 zaterdag op Veronica
Zack Snyder verfilmd Frank Miller-strip

Kijktip :

Zack Snyder verwierf grote bekendheid met zijn stripbewerkingen, bijvoorbeeld die van Watchmen en Superman. Hij deed het echter als eerste met de strip 300. De spectaculaire actie- en oorlogsfilm met dezelfde naam is zaterdag te zien op Veronica en te streamen via onder meer Prime Video.

Het verhaal
In 480 v. Chr. stuurt de Perzische koning Xerxes zijn gigantische leger naar Griekenland om stad voor stad het land te veroveren. Leonidas, de koning van Sparta, moet echter niets van Xerxes hebben. Leonidas trekt noodgedwongen ten strijden met slechts 300 van zijn beste soldaten.

Computer
In 2005 verfilmde Robert Rodriguez het stripboek Sin City van Frank Miller. Daarom bleef een tweede Frank Miller-verfilming niet lang uit. De sets van '300' komen volledig uit de computer. De acteurs zijn echter van vlees en bloed. En aangezien de legendarische 300 Spartanen geen bierbuikjes hadden, moesten de acteurs maandenlang in training om die perfecte 'six-pack' te krijgen.

De film 300 (2006) wordt beoordeeld met een n,n op IMDb en is op dag d maand om 00.00 uur te zien op Zender. Daarnaast is de film te streamen via Amazon Prime.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire oorlogsfilm 300 zaterdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen