Manchester City - Olympique Lyon live op tv

Manchester City - Olympique Lyon live op tv
Laatste kwartfinale Champions League

Sport :

Op zaterdag 15 augustus spelen Manchester City en Olympique Lyon om 21.00 uur in Lissabon tegen elkaar om een plek in de halve finale van de Champions League. SBS6 en Ziggo Sport Voetbal doen om 21.00 uur live verslag op tv. Online kun je kijken via de KIJK.nl-livestream via Gids.tv.

Vorige ronde
Een week geleden bereikten City en Lyon deze kwartfinale door respectievelijk Real Madrid en Juventus uit te schakelen. Lyon verloor weliswaar met 2-1, maar won een paar maanden geleden al met 1-0 in de thuiswedstrijd.

Nederlanders
Memphis Depay zal niet de enige Nederlander op het veld zijn zaterdagavond. De scheidsrechter is namelijk een landgenoot: Danny Makkelie fluit de topwedstrijd in de Champions League-kwartfinale.

Manchester City - Olympique Lyon is zaterdag 15 augustus om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en de livestream van KIJK.nl. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. De doelpunten en samenvatting van Manchester City - Lyon volgen op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Manchester City - Olympique Lyon live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen