Nieuw seizoen Voor Hetzelfde Geld vanaf maandag op RTL 4

Nieuw seizoen Voor Hetzelfde Geld vanaf maandag op RTL 4
Natasja Froger keert terug

Kijktip :

Natasja Froger is terug met een nieuw seizoen van Voor Hetzelfde Geld, waarin ze mensen begeleidt die het verlaten van de stad serieus overwegen, maar voor wie de stap nog net even te groot is. Vanaf maandag 17 augustus zie je het programma elke maandag op RTL 4.

Woonwensen
Met de krapte op de huizenmarkt en de heroverweging van de woonwensen, lonkt een woning buiten de Randstad meer dan ooit. En zijn de lockdown en de anderhalvemeter-maatschappij een extra factor geworden in de afweging: is een tuin nu juist niet wenselijk? Of een groter huis, met wat meer ruimte of een aparte werkkamer?

Penthouse
In de eerste aflevering zie je Henk en Theo. Zij wonen met hun hondjes Coco en Boogy in hun Diemense penthouse. Ze missen een tuin en willen meer ruimte voor hun gasten én excentrieke hobby's. Zelfs voor het budget van 750.000 euro is dat niet te vinden in Diemen. Natasja neemt de mannen geblinddoekt mee naar drie bijzondere woningen.

Voor Hetzelfde Geld is vanaf maandag 17 augustus elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Voor Hetzelfde Geld terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV