A man apart (2003)

Nothing left to live for......everything to fight for

[6 / 10]

A man apart (2003)

Recensies van A man apart

6 48.177 stemmen

A man apart kijken

SD Kopen € 9.99
HD Kopen € 9.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 2.99
Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 9.99
HD Kopen € 9.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 2.99

A man apart TRAILER

Bekijk hier de trailer van A man apart

A man apart SYNOPSIS

Nadat zijn vrouw is vermoord, heeft Sean Vetter (Vin Diesel) niets meer te verliezen en dat maakt zijn wraak des te gevaarlijker.

Al zeven jaar jaagt Sean Vetter (Vin Diesel) op Memo Lucero, de grote man achter het beruchtste en machtigste drugskartel. Met zijn arrestatie denkt Sean dat de rust wedergekeerd is. Maar deze is slechts van korte duur.

De mysterieuze Diablo neemt het kartel over en als ze hem proberen te overmeesteren slaat hij keihard terug door Stacy, Sean's vrouw, in hun eigen huis te vermoorden. Verscheurd door verdriet gaat Sean de strijd aan met Diablo. Hij heeft niets meer te verliezen, schakelt zelfs de hulp in van Lucero vanuit de gevangenis om wraak te nemen op Diablo.

Sinds 'The Negotiator' uit 1998 werd het een beetje stil rond regisseur F. Gary Gray. Maar in 2003 slaat hij terug met maar liefst twee nieuwe films: de remake van 'The Italian Job', en 'A Man Apart' met Vin Diesel. Deze reus van een acteur heeft zich in de afgelopen jaren opgewerkt van bijrollen ('Saving Private Ryan') tot hoofdrollen in grote producties ('XXX').