A Sound of Thunder

A Sound of Thunder (2005)

Evolve or die.

[4,2 / 10]

A Sound of Thunder (2005)

Recensies van A Sound of Thunder

4,2 18.623 stemmen
2 699 stemmen

A Sound of Thunder kijken

Dvd € 5,99

A Sound of Thunder TRAILER

A Sound of Thunder SYNOPSIS

A Sound of Thunder is een Amerikaanse, Britse, Duitse en Tsjechische thriller- en sciencefictionfilm uit het jaar 2005. De hoofdrollen worden vertolkt door Ben Kingsley, Edward Burns en Catherine McCormack.

In het jaar 2054 is tijdreizen niet alleen mogelijk, het is ook een lucratieve handel voor Charles Hatton (Ben Kingsley) als eigenaar Time Safari Inc. Het bedrijf is gespecialiseerd in reisjes voor zeer rijke klanten naar de prehistorie om aldaar op jacht te gaan. Tijdens een van deze expeditie gaat echter iets mis waardoor de evolutie verandert. De ervaren verkenner Travis Ryer (Edward Burns) wordt op pad gestuurd met Sonia Rand (Catherine McCormack), de uitvinder van het tijdreizen. Samen moeten ze het mysterie zien op te lossen achter de catastrofale historische veranderingen die het bestaan van de mensheid in gevaar brengen.

ACTEURS IN A Sound of Thunder

Tags: jacht, klanten, thriller, handel, edward, safari, uitvinder, mysterie, prehistorie, gevaar, ben kingsley, catherine, verkenner, edward burns, tijdreizen