Alan Partridge: Alpha Papa

Alan Partridge: Alpha Papa (2013)

12 Hostages - 24 Hours - 1 Partridge

[6,9 / 10]

Alan Partridge: Alpha Papa (2013)

Recensies van Alan Partridge: Alpha Papa

6,9 27.977 stemmen
3,2 153 stemmen

Alan Partridge: Alpha Papa TRAILER

Alan Partridge: Alpha Papa SYNOPSIS

Alan Partridge: Alpha Papa is een Britse actiekomedie uit het jaar 2013 met de fictieve radio- en televisiepresentator Alan Partridge, gespeeld door Steve Coogan, in de hoofdrol. De film is geregisseerd door Declan Lowney, en geschreven door Coogan, Armando Iannucci, Peter Baynham, Neil Gibbons en Rob Gibbons.

Hoofdpersoon Alan Partridge heeft veel ups en downs in zijn leven. Als televisiepresentator is hij verantwoordelijk voor het doden van een gast in een live-uitzending. Nu is hij presentator bij zijn eigen radiostation North Norfolk Digital. Zijn station staat echter op het punt overgenomen te worden door een enorm groot mediaconglomeraat en omgedoopt te worden tot Shape. De zaken nemen een dramatische wending wanneer Partridge meegesleurd wordt in een gewapende belegering in Norfolk.

ACTEURS IN Alan Partridge: Alpha Papa

Tags: live, uitzending, presentator, station, ups, norfolk, radiostation, alpha, alan, papa, doden, belegering, alan partridge alpha papa
Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.