All Stars

All Stars (1997)

Een film over buitenspel, diepgang en gemiste kansen

[7,2 / 10]

All Stars (1997)

Recensies van All Stars

7,2 2.553 stemmen
3,4 1.312 stemmen

All Stars kijken

Dvd € 27,73

All Stars TRAILER

Bekijk hier de trailer van All Stars

All Stars SYNOPSIS

All Stars is een Nederlandse komedie uit het jaar 1997. De hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Danny de Munk, Antonie Kamerling en Peter Paul Muller.

Komisch drama van regisseur Jean van de Velde over een groep twintigers die al jaren met elkaar voetbalt maar meer moeite krijgt tijd te maken voor de sport. Een groep twintigers trapt al van kleins af aan in het weekend een balletje met elkaar. Nu ze ouder zijn, hebben ze minder tijd voor voetbal en wanneer de vijfhonderdste wedstrijd om de hoek staat, lopen de spanningen hoog op.

Jean van de Veldes film werd gekozen als inzending voor de Oscars, maar de regisseur vond 'Karakter' meer Oscarwaardig. Van de Velde kreeg gelijk, want Mike van Diems film won uiteindelijk de Oscar voor Beste Buitenlandse Film.

In 'All Stars' zingt Hero (Antonie Kamerling) het lied 'Toen Ik Je Zag' dat is geschreven door Guus Meeuwis. Onder de artiestennaam Hero scoorde Antonie Kamerling hiermee in 1997 een nummer-één hit.

ACTEURS IN All Stars

Tags: voetbal, sport, wedstrijd, guus meeuwis, lied, film, regisseur, oscar, oscars, komedie, hoek, stars, weekend, antonie kamerling, danny de munk, jean van de velde, peter paul muller, velde, all stars, karakter, drama, komisch, toen ik je zag