Amelie Rennt (2017)

A Film By Tobias Wiemann

[6.1 / 10]

Amelie Rennt (2017)

Amelie Rennt gratis kijken

Zappbios: Magie in de bergen KRO-NCRV Jeugdfilm. Vanwege haar astma wordt Amelie naar een astmakliniek in de Alpen gestuurd. Amelie kan maar moeilijk accepteren dat ze astma heeft en begrijpt niet waarom ze behandeld wordt alsof ze ziek is. De Alpenlucht is goed, maar wanneer Amelie ondervindt dat de kliniek haar beschouwt als onhandelbaar en van haar verwacht dat ze de regels volgt, slaat ze op de vlucht.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Recensies van Amelie Rennt

6.1 396 stemmen

Amelie Rennt kijken

Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 4.99
HD Kopen € 4.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 2.99

Amelie Rennt TRAILER

Bekijk hier de trailer van Amelie Rennt

Amelie Rennt SYNOPSIS

Het verhaal gaat over de 12-jarige Amelie. Zij wordt naar een astmakliniek in de Alpen gestuurd. Ze leeft in haar eigen kleine wereldje en kan niet begrijpen waarom ze wordt behandeld alsof ze ziek is. De Alpenlucht is zeer goed, maar het leven is er behoorlijk saai. Dan ontmoet ze Bart (13), een echte buitenjongen die een kudde vee bewaakt. Wanneer Amelie ondervindt dat de kliniek haar beschouwt als onhandelbaar en van haar verwacht dat ze de de regels volgt, besluit ze om te vluchten.

Amelie Rennt ('Magie in de Bergen') is een Italiaanse en Duitse familiefilm uit het jaar 2017. Met Susanne Bormann, Jasmin Tabatabai en Denis Moschitto in de hoofdrol.

ACTEURS IN Amelie Rennt

Tags: kliniek, alpen, bergen, vluchten, saai, amelie, magie, kudde, ziek, denis moschitto, regels, 12-jarige, familiefilm