Antboy

Antboy (2013)

Superheroes come in all sizes

[5,2 / 10]

Antboy (2013)

Antboy gratis kijken

Antboy VPRO Deense jeugdfilm. De twaalfjarige Pelle wordt per ongeluk gebeten door een mier waardoor hij onvoorstelbare superkrachten krijgt. Met de hulp van zijn vriend, de stripboekennerd Wilhelm, creëert Pelle een geheime identiteit als lokale misdaadbestrijder: het onrecht moet de wereld uit! Wanneer The Flea, een gemeen wezen, de buurt onveilig komt maken, moet Antboy de uitdaging aangaan om de superschurk te bestrijden.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Recensies van Antboy

5,2 1.948 stemmen
2,4 37 stemmen

Antboy kijken

SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 3,99
HD Kopen € 3,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Dvd -

Antboy NIEUWS

Antboy TRAILER

Bekijk hier de trailer van Antboy

Antboy SYNOPSIS

Pelle is een onopvallende, doodgewone jongen van 12 jaar oud. Sinds zijn kleuterjaren is hij verliefd op Amanda, maar zij merkt hem niet eens op. Het lijkt wel alsof hij lucht voor haar is en alleen bestaat voor twee pestkoppen in zijn klas. Wanneer zij Pelle weer eens achtervolgen, vlucht hij naar de tuin van een griezelig huis, waar hij door een mier wordt gebeten. Plotseling is Pelle berensterk, kan hij tegen muren klimmen, heeft een niet te stillen honger naar zoetigheid, beschikt over een geweldig reukvermogen en pist zuur. Zijn klasgenoot en comic book nerd Wilhelm constateert al snel wat er gebeurd is. Pelle heeft door de beet de eigenschappen van een mier gekregen!

Antboy is een Deense avonturen- en komediefilm uit het jaar 2013. De hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Oscar Dietz en Nicolas Bro.

ACTEURS IN Antboy

Tags: nicolas, honger, tuin, zuur, pelle, oscar, klas, griezelig, beet, wilhelm, nerd, mier, weer, klimmen, huis, oscar dietz, nicolas bro, comic
De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier