Bar Bahar

Bar Bahar (2016)

[7,3 / 10]

Bar Bahar (2016)

Recensies van Bar Bahar

7,3 2.020 stemmen
3,4 59 stemmen

Bar Bahar TRAILER

Bekijk hier de trailer van Bar Bahar

Bar Bahar SYNOPSIS

Bar Bahar (Alternatieve titels: In Between, Lo Po, Lo Sham maar ook Bar Bahr) is een Israëlische dramafilm uit het jaar 2016. Deze film is geregisseerd door Maysaloun Hamoud. Met Mouna Hawa, Sana Jammelieh en Shaden Kanboura in de hoofdrol.

Deze film gaat over drie Palestijnse vrouwen. Zij wonen in een appartement in Tel Aviv. Ze proberen een balans te vinden tussen de traditionele en moderne cultuur. Laila is advocaat. Ze rookt, neemt drugs en ze heeft een vriendje. Salma is een christelijke, communistische en lesbische dj die haar seksuele voorkeur vertelt aan haar familie. Als ze terugkeert naar haar geboortestad met haar minnares, leidt dit tot problemen. Nur is de laatste van de "Arabische Meisjesclub". Ze is verlegen en maagd, met een sterke islamitische traditie. Ze ontdekt dat haar verloofde toch niet de charmante prins is waar zij op hoopte.

ACTEURS IN Bar Bahar

Tags: vrouwen, advocaat, prins, drugs, traditie, film, appartement, cultuur, tel aviv, verloofde, communistische, islamitische, sana, familie
Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.