Bean

Bean (1997)

The Ultimate Disaster Movie

[6,5 / 10]

Bean (1997)

Bean gratis kijken

FBI De sullige mr. Bean werkt als bewaker in de Royal National Gallery. Zijn bazen willen hem ontslaan, omdat hij altijd slaapt. Een van de bazen neemt hem in bescherming en Bean wordt overgeplaatst naar een galerie in Los Angeles. Daar wordt hij per ongeluk onthaald als een belangrijke kunstkenner. Hij krijgt de opdracht een schilderij te onthullen en presenteren aan genodigden. Bean weet echter niets van het schilderij af.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Recensies van Bean

6,5 102.369 stemmen

Bean kijken

Streamen € 9,99 per maand
Huren -
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 11,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
Dvd € 12,99

Bean NIEUWS

Bean TRAILER

Bekijk hier de trailer van Bean

Bean SYNOPSIS

Bean is een Amerikaanse en Britse komedie uit het jaar 1997. Deze productie is geregisseerd door Mel Smith. Hoofdrollen worden vertolkt door Rowan Atkinson, Peter MacNicol en Pamela Reed.

Mr. Bean werkt sinds enige tijd in de Royal National Gallery in Londen. Hij is de slechtste werknemer uit de geschiedenis en zijn collega's willen maar al te graag van hem af. Ze zien hun kans wanneer het impressionistische doek 'Whistler's Mother' voor een fortuin wordt verkocht aan de Gierson Gallery in Californië. Voor de onthulling van het schilderij wordt Bean als expert op het gebied van beeldende kunst naar Amerika gestuurd. In Californië aangekomen, wordt hij opgevangen door galerijmedewerker David Langley, in wiens huis hij mag logeren. David vertrouwt Mr. Bean het schilderij toe maar krijgt hier al snel spijt van. Binnen enkele dagen weet Bean niet alleen de carrière van zijn gastheer op het spel te zetten, maar ook diens huwelijk.

Deze komediefilm is gebaseerd op de beroemde en populaire Britse televisieserie Mr. Bean.

ACTEURS IN Bean


Bean VIDEOS