Behind enemy lines

Behind enemy lines (2001)

Prepare to cross the line.

[6,4 / 10]

Behind enemy lines (2001)

Recensies van Behind enemy lines

6,4 100.220 stemmen

Behind enemy lines kijken

SD Kopen € 10,99
HD Kopen € 10,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 9,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 14,99
HD Kopen € 16,99
HD Huren € 3,99
Dvd € 8,99
Bluray € 11,99

Behind enemy lines TRAILER

Behind enemy lines SYNOPSIS

Behind Enemy Lines is een Amerikaanse oorlogsfilm uit 2001 onder regie van John Moore. Het basisgegeven van het verhaal is losjes gebaseerd op ware gebeurtenissen, maar de plot is fictief. De film won een Taurus World Stunt Awards voor beste luchtstunts en werd genomineerd voor een Political Film Society Award.

De oorlog in Bosnië-Herzegovina is bijna voorbij, maar het Amerikaanse leger blijft aanwezig in de regio met een vliegdekschip. De missies van de piloten beperken zich echter tot eentonige verkenningsvluchten.

Gevechtspiloot Chris Burnett krijgt met zijn co-piloot Stackhouse de opdracht om te patrouilleren boven de veilige zone van het oorlogsgebied. Burnett kan zijn collega echter ompraten om af te wijken van hun koers en beelden te maken van vreemde troepenbewegingen op de grond.

De twee piloten worden er met afweergeschut onthaald en hun vliegtuig wordt geraakt. Ze slagen erin gebruik te maken van hun schietstoel, maar al snel staat Burnett er alleen voor want Stackhouse valt in handen van de vijandelijke troepen en hij wordt meteen geëxecuteerd.

ACTEURS IN Behind enemy lines

Tags: leger, oorlog, vliegtuig, zoektocht, documentaire, piloot, piloten, religie, bosnië, vliegdekschip, bosnie herzegovina, troepenbewegingen, amerikaanse leger, onthaald, verkenningsvluchten, troepen, missies, koers, opdracht, copiloot, co-piloot, vreemde, regio
De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier