Big Game

Big Game (2014)

Big Action. Big Adventure.

[5,4 / 10]

Big Game (2014)

Recensies van Big Game

5,4 28.420 stemmen
2,6 444 stemmen

Big Game kijken

RTL 7
Overmorgen 20:00 uur
Streamen € 9,99 per maand
Huren -
SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99

Big Game TRAILER

Bekijk hier de trailer van Big Game

Big Game SYNOPSIS

Fins-Brits-Duitse avontuurlijke actiefilm: De president van de Verenigde Staten ontsnapt ternauwernood aan een terroristische aanslag op zijn regeringsvliegtuig. Als hij met een vluchtcapsule in de uitstrekte bossen van Scandinavië landt, is hij aangewezen op hulp uit onverwachte hoek. Hij wordt namelijk gevonden door de jonge Oskari, die met pijl en boog in zijn eentje het bos ingestuurd is om zich te bewijzen als jager. Terwijl de CIA en het leger een gigantische zoektocht op touw zetten, is het aan de Finse tiener om de machtigste man ter wereld uit de handen van terroristen te houden.

Met een budget van 8,5 miljoen euro is deze avonturenfilm de duurste productie ooit uit Finland. De avonturen in de bossen vinden plaats in Lapland, maar de beelden zijn gefilmd in de Alpen. De Finse regisseur Jalmari Helander vond namelijk dat het echte Lapland niet leek op het beeld dat hij voor ogen had.

ACTEURS IN Big Game

Onni Tommila
Als: Oskari
Ray Stevenson
Als: Morris
Victor Garber
Als: vicepresident
Felicity Huffman
Als: CIA-agente
Tags: aanslag, tiener, president, leger, verenigde staten, miljoen, zoektocht, terroristen, productie, budget, regisseur, alpen, finland, lapland, pijl, bossen, redden, neergeschoten, scandinavië, air force one, duurste, terroristische aanslag, jager, hoek, touw, boog, regeringsvliegtuig, cia, hulp, ontsnapt, big, game, 5 miljoen, actiefilm, avonturenfilm