Burlesque

Burlesque (2010)

It takes a LEGEND... to make a STAR

[6,4 / 10]

Burlesque (2010)

Recensies van Burlesque

6,4 70.990 stemmen
3,1 470 stemmen

Burlesque kijken

Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 10,99
HD Kopen € 12,99
Streamen € 9,99 per maand

Burlesque TRAILER

Bekijk hier de trailer van Burlesque

Burlesque SYNOPSIS

Burlesque is een Amerikaanse drama- en muziekfilm uit het jaar 2010. Deze film is geregisseerd door Steve Antin. De hoofdrollen worden vertolkt door Christina Aguilera, Cher en Kristen Bell.

De film gaat over Ali, gespeeld door Christina Aguilera. Ali is haar kleine dorpje zat en besluit om naar L.A. te gaan om haar geluk te beproeven. Daar aangekomen ontdekt ze de club ‘Burlesque’. Ali is er helemaal ondersteboven van en wil koste wat het kost blijven. En dus is ze al snel de nieuwe serveerster. Maar het echte werk begint pas als Ali het podium op klimt en bewijst dat ze daar hoort. Natuurlijk zijn er dan de nodige mensen die gebruik willen maken van haar talent, de mensen die jaloers op haar zijn en haar zo snel mogelijk kwijt willen en dan is er nog de sexy, maar verloofde Jack.

ACTEURS IN Burlesque

Tags: talent, film, los angeles, zangeres, lounge, nachtclub, tess, verloofde, podium, aguilera, cher ., christina aguilera, meisje, danseres, geluk, kristen, werk, sexy, ambitie, drama, kristen bell

MEER Burlesque

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.