Cirque du Freak: The Vampire's Assistant

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant (2009)

Meet Darren. He's sixteen going on immortal.

[5,8 / 10]

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant (2009)

Recensies van Cirque du Freak: The Vampire's Assistant

5,8 42.535 stemmen
2,9 614 stemmen

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant kijken

Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
HD Huren € 4,39
Dvd -

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant TRAILER

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant SYNOPSIS

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant is een Amerikaanse avonturen en fantasiefilm uit het jaar 2009. Deze productie is geregisseerd door Paul Weitz. De hoofdrollen worden vertolkt door John C. Reilly, Ken Watanabe en Josh Hutcherson.

De zestienjarige Darren is een gewone jongen uit een buitenwijk. Wanneer hij met zijn vriend een reizende freakshow (Cirque du Freak) bezoekt, wordt hij door de vampier Larten Crepsley veranderd in een bloeddorstig wezen. Hij voegt zich bij de rondreizende show vol monsterlijke figuren: een slangenmens, een weerwolf, een vrouw met een baard en een gigantische propper. Terwijl Darren zijn nieuwe krachten ontdekt wordt hij een belangrijke schakel in de strijd tussen de vampieren en hun tegenstanders die nog gevaarlijker zijn. Vechtend voor zijn leven, moet hij zorgen dat deze strijd zijn laatste restje menselijkheid niet zal opeisen.

ACTEURS IN Cirque du Freak: The Vampire's Assistant

Tags: vrouw, productie, wezen, baard, show, opeisen, vampier, propper, ken, vriend, ken watanabe, john c. reilly, josh hutcherson