Colette

Colette (2018)

Based on a true story

[6,7 / 10]

Colette (2018)

Colette gratis kijken

Colette KRO-NCRV Engelse biografie. Het waargebeurde verhaal van Colette begint wanneer ze als plattelandsmeisje rond 1900 als jonge bruid van de beroemde, maar berooide schrijver Henri 'Willy' Gauthier-Villars haar entree in de Parijse high society maakt. Verveeld met haar nieuwe bestaan schrijft ze dagboeken vol met haar seksuele fantasieën, die uiteindelijk onder Willy's naam gepubliceerd worden als de novellereeks Claudine. De sensuele verhalen zijn een hit, en Willy en Colette groeien uit tot het bekendste koppel van Frankrijk. Tot Willy haar op een dag verraadt.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Recensies van Colette

6,7 20.678 stemmen

Colette kijken

Huren -
SD Kopen € 3,99
HD Kopen € 3,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 10,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 4,99
Dvd -
Bluray -

Colette NIEUWS

Colette TRAILER

Bekijk hier de trailer van Colette

Colette SYNOPSIS

Een jonge plattelandsvrouw Colette trouwt met een beroemde literaire ondernemer rond de eeuwwisseling in Parijs. Op verzoek van haar man schrijft ze bestsellers die onder zijn naam gepubliceerd worden. Haar zelfvertrouwen groeit met de dag en haar werk beïnvloedt niet alleen haar leven en huwelijk, maar ook de wereld om haar heen. Het verleden gaat veranderen.

Colette is een Britse en Amerikaanse biografische dramafilm uit het jaar 2018. Met onder andere Keira Knightley, Dominic West en Denise Gough in de hoofdrol.

ACTEURS IN Colette

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier