De Indiaan

De Indiaan (2009)

Wat doe je, als je niet op je vader lijkt?

[6,2 / 10]

De Indiaan (2009)

Recensies van De Indiaan

6,2 162 stemmen
2,9 75 stemmen

De Indiaan kijken

SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Dvd € 6,59

De Indiaan TRAILER

Bekijk hier de trailer van De Indiaan

De Indiaan SYNOPSIS

De achtjarige Koos wil dolgraag op zijn imposante blonde vader lijken. Eenvoudig is dat echter niet, aangezien hij is geadopteerd uit het verre Peru en dus klein en donker is. Dan ziet hij voor de supermarkt een Peruaanse jongen die vreemde muziek staat te maken. Zo komt hij erachter dat ook hij van oorsprong een indiaan is. Vanaf dat moment doet hij er alles aan om, ondanks zijn Hollandse ouders, een waarachtig indiaan te zijn.

Dit is niet de eerste kinderfilm van regisseur Ineke Houtman. Eerder leverde ze 'Madelief: Krassen in het tafelblad' en 'Polleke' af. Vader Jaap wordt gespeeld door Bastiaan Ragas, die in de jaren negentig doorbrak met de internationaal succesvolle boyband Caught in the Act. Na het uiteenvallen van die band stortte hij zich op een loopbaan in de Nederlandse musicalwereld.

De Indiaan is een Nederlandse familiefilm uit het jaar 2009. Met Bastiaan Ragas, Angelique de Bruijne en Hans Dagelet in de hoofdrol.

ACTEURS IN De Indiaan

Tags: muziek, peru, supermarkt, regisseur, boyband, bruijne, loopbaan, vreemde, hans, houtman, bastiaan ragas, hans dagelet, ineke houtman, band, ouders, vader, madelief krassen in het tafelblad, internationaal, jaren negentig, familiefilm, madelief