De krokodillenbende

De krokodillenbende (2009)

De Krokodillenbende

[6,1 / 10]

De krokodillenbende (2009)

Recensies van De krokodillenbende

6,1 1.117 stemmen
3,3 41 stemmen

De krokodillenbende kijken

NPO 3
Vandaag 15:35 uur
Dvd -

De krokodillenbende TRAILER

De krokodillenbende SYNOPSIS

De 10-jarige Hannes heeft er veel voor over om opgenomen te worden in de Krokodillenbende. Maar bij de levensgevaarlijke capriolen op het gammele dak van een verlaten fabriek gaat het mis. Juist op dat moment speurt rolstoeler Kai met zijn telescoop de horizon af. Hij krijgt de in nood verkerende Hannes in beeld en belt onmiddellijk het alarmnummer. Wanneer Hannes later zijn redder gaat bedanken, leert hij Kai kennen, die zich wegens een verlamming in een rolstoel voortbeweegt. Ook Kai zou graag bij de bende opgenomen worden, maar de meeste bendeleden vinden een rolstoeler maar lastig. Al gauw moeten ze hun mening herzien, want Kai kan meer dan iedereen denkt. Dat blijkt als de winkel van de moeder van Hannes is beroofd.

De krokodillenbende ('Vorstadtkrokodile') is een Duitse avonturen- en familiefilm met een verhaal over dilemma's rond vriendschap, loyaliteit en vooroordelen, naar het boek van Max von der Grün. Met Nick Romeo Reimann in de hoofdrol.

ACTEURS IN De krokodillenbende

Tags: fabriek, alarmnummer, winkel, telescoop, bende, vriendschap, rolstoel, horizon, redder, verlamming, bendeleden, dak, boek, moeder, vooroordelen, familiefilm
De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier