Vorstadtkrokodile 2 (2010)

The Coolste Bende ist Zürick!

[5.8 / 10]

Vorstadtkrokodile 2 (2010)

Vorstadtkrokodile 2 gratis kijken

Zappbios: De Krokodillenbende slaat terug AVROTROS Jeugdfilm. Terwijl Hannes en Maria proberen om te gaan met hun eerste liefde, hebben de ouders van Olli en Mary heel andere problemen. De plaatselijke fabriek gaat failliet en het lijkt erop dat ze voor werk moeten verhuizen naar een andere stad. Omdat dit ook het einde zou betekenen van de Krokodillenbende zetten de leden alles op alles om de fabriek open te houden. Ze komen erachter dat de fabriek gesaboteerd is, maar zijn ze nog op tijd om sluiting te voorkomen?
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Recensies van Vorstadtkrokodile 2

5.8 769 stemmen

Vorstadtkrokodile 2 kijken

SD Kopen € 4.99
HD Kopen € 4.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 2.99

Vorstadtkrokodile 2 TRAILER

Vorstadtkrokodile 2 SYNOPSIS

Nadat de leden van de Krokodillenbende in de eerste film hun clubhuis zijn kwijtgeraakt moeten ze op zoek naar een nieuwe hangplek. Ze vinden een mooie schuilplaats in een oude mijn. Alles is koek en ei, tot de fabriek waar de ouders van een bendelid werken na een storing moet sluiten. Dreigende werkloosheid en gedwongen verhuizing verstoren de puber-idylle. Daarom gaan de bendeleden inclusief stoere zonnebrillen op onderzoek uit.

Vorstadtkrokodile 2 (Nederlandse titel: 'De Krokodillenbende Vecht Terug') is een Duitse familiefilm uit het jaar 2010. De film is het vervolg op de 'Vorstadtkrokodile' uit 2009. Met Nora Tschirner en Nick Romeo Reimann in de hoofdrol.

ACTEURS IN Vorstadtkrokodile 2