Enchanted

Enchanted (2007)

The real world and the animated world collide.

[7 / 10]

Enchanted (2007)

Recensies van Enchanted

7 179.900 stemmen

Enchanted kijken

SD Kopen € 10,99
HD Kopen € 11,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 11,99
HD Kopen € 11,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 9,99
HD Kopen € 11,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Dvd € 9,99
Bluray € 12,95

Enchanted NIEUWS

Enchanted TRAILER

Bekijk hier de trailer van Enchanted

Enchanted SYNOPSIS

In een sprookjesachtige wereld heerst een boosaardige koningin. Zij zal regeren totdat haar stiefzoon, prins Edward, een vrouw gevonden heeft.

Wanneer Edward bij toeval de mooie Giselle ontmoet, vraagt hij haar meteen ten huwelijk. Door toedoen van haar aanstaande schoonmoeder belandt zij echter in het hedendaagse New York, wat een volledig onbekende wereld voor haar is.

Als Giselle vervolgens een aantrekkelijke man ontmoet, verandert haar leven ingrijpend. Prins Edward is Giselle echter gevolgd, maar ook de dienaar van de boosaardige koningin die kwaad in de zin heeft.

Met films als Mary Poppins, Bedknobs and Broomsticks en Pete’s Dragon specialiseerden de Disneystudio’s zich in films die deels geanimeerd en deels ’live-action’ waren. Disney steekt nu zelf de draak met die traditie met Enchanted, een komische familiefilm waarin getekende sprookjesfiguren als echte mensen in de moderne wereld terecht komen. Hoofdrolspeelster Amy Adams is een van de nieuwe sterren aan het firmament van Hollywood en tegenspeler Patrick Dempsey is, jaren na zijn rollen in tienerkomedies, vooral bekend als dokter McDreamy uit de ziekenhuisserie "Grey’s Anatomy". Regisseur Kevin Lima kent zijn klassiekers, en wist voor de voice-over Julie Andrews te strikken, niemand minder dan Mary Poppins zelf dus.

ACTEURS IN Enchanted

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier