Galapagos: Hope for the Future

Galapagos: Hope for the Future (2019)

[6,9 / 10]

Galapagos: Hope for the Future (2019)

Recensies van Galapagos: Hope for the Future

6,9 40 stemmen
3,9 8 stemmen

Galapagos: Hope for the Future kijken

SD Kopen € 9,99
HD Kopen € 11,99
SD Huren € 4,99
HD Huren € 4,99
SD Huren € 4,99
HD Huren € 5,99
SD Kopen € 11,99
HD Kopen € 14,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 4,99

Galapagos: Hope for the Future TRAILER

Galapagos: Hope for the Future SYNOPSIS

Galapagos: Hope for the Future is een Nederlandse natuurdocumentaire uit het jaar 2019. Deze prachtige docu is geregisseerd door Evert van den Bos. Niemand minder dan Ronan Keating vertelt het verhaal.

Een bijzonder portret van de unieke eilandengroep en haar natuur midden in de Stille Oceaan bij Ecuador. Een docu vol beelden van ongerepte natuur en bijzondere diersoorten, zoals de Galapagos pinguïns, hamerhaaien, blauwvoetgenten en de grootste schildpadden ter wereld. De Galapagos, wereldwijd beroemd geworden door Charles Darwin, die zijn baanbrekende theorieën baseerde op de natuur van de Galapagos, wordt net als de rest van de wereld bedreigd door de verandering van het klimaat. De documentaire belicht een nieuwe kant van de Galapagos, één waar mens en dier dicht bij elkaar staan. Het vertelt het hoopvolle verhaal van gepassioneerde onderzoekers die zich inzetten om dit bijzondere, maar zeer kwetsbare ecosysteem toekomstbestendig te maken.

ACTEURS IN Galapagos: Hope for the Future

Tags: beroemd, natuur, portret, documentaire, film, stille oceaan, klimaat, ecuador, schildpadden, onderzoekers, oceaan, wereldwijd, darwin, galapagos, wereld, charles darwin, hope

Galapagos: Hope for the Future VIDEOS