Get Out

Get Out (2017)

A brilliantly crafted thriller!

[7,7 / 10]

Get Out (2017)

Recensies van Get Out

7,7 369.646 stemmen
98% 344 stemmen
3,5 1.544 stemmen

Get Out kijken

Huren -
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Kopen € 6,99
SD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Kopen € 9,99
HD Kopen € 11,99

Get Out TRAILER

Bekijk hier de trailer van Get Out

Get Out SYNOPSIS

Get Out is een Amerikaanse thriller (met horror elementen) uit het jaar 2017. Deze film werd geregisseerd door Jordan Peele. Met hoofdrollen voor Daniel Kaluuya en Allison Williams. De film kreeg lovende kritieken, en won vele prijzen zoals een Oscar voor beste origineel scenario, en werd genomineerd voor een Golden Globe.

Held van Get Out is fotograaf Chris, vertolkt door acteur Daniel Kaluuya. Hij gaat voor het eerst op bezoek bij de ouders van zijn blanke vriendin Rose, een paar uur rijden buiten New York. Weten ze wel dat ik donker ben, vraagt hij bezorgd. Nergens voor nodig, sust ze. Vader Dean, een neurochirurg, zal hem al snel ongevraagd mededelen dat hij een derde keer op Obama zou stemmen als dat kon. Al snel blijkt dat er vreemde dingen gebeuren in het huis van Chris zijn schoonouders. En zelfs het draaien van een lepeltje in een kopje thee is eng.

ACTEURS IN Get Out

Daniel Kaluuya
Als: Chris Washington
Allison Williams
Als: Rose Armitage
Catherine Keener
Als: Missy Armitage
Bradley Whitford
Als: Dean Armitage
Caleb Landry Jones
Als: Jeremy Armitage
Tags: obama, fotograaf, leiden, horrorfilm, new york, film, neurochirurg, acteur, relatie, vreemde, weekend, stemmen, koppel, ouders, vader, familie, get out, daniel kaluuya, waarheid, eng

MEER Get Out