Ghostbusters

Ghostbusters (2016)

Answer the call

[5,2 / 10]

Ghostbusters (2016)

Recensies van Ghostbusters

5,2 186.607 stemmen
2,3 563 stemmen

Ghostbusters kijken

SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Kopen € 10,99
HD Kopen € 12,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99

Ghostbusters TRAILER

Bekijk hier de trailer van Ghostbusters

Ghostbusters SYNOPSIS

Ghostbusters is een Amerikaanse actie- en komediefilm uit het jaar 2016. Deze film is geregisseerd door Paul Feig. Met in de hoofdrol Kristen Wiig, Melissa McCarthy en Kate McKinnon.

Erin Gilbert (kirsten Wiig), een wetenschapper aan de universiteit van Columbia, heeft samen met Abby Yates een boek geschreven genaamd "Ghosts from our Past: Both Literally and Figuratively – The Study of Paranormal Knowing". De twee hebben elkaar jaren niet gesproken maar worden bij elkaar gebracht door een man die hulp zoekt bij de bestrijding van spoken. Samen met Jillian, een collega van Abby, besluiten ze een bedrijf op te richten dat gespecialiseerd is in het vernietigen van paranormale verschijningen.

Deze film is gebaseerd op de Ghostbusters uit 1984. Toen met hoofdrollen voor Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis en Rick Moranis. Met deze remake uit 2016 zijn de vrouwen aan de beurt.

ACTEURS IN Ghostbusters

Tags: actie, film, vernietigen, universiteit, besluiten, bestrijding, columbia, collega, boek, chris hemsworth, melissa mccarthy, hulp, kristen wiig, kristen, wetenschapper, kate mckinnon

MEER Ghostbusters

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.