Gone Baby Gone

Gone Baby Gone (2007)

Hope begins where the secrets end.

[7,6 / 10]

Gone Baby Gone (2007)

Recensies van Gone Baby Gone

7,6 263.831 stemmen

Gone Baby Gone kijken

SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 11,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
Streamen € 9,99 per maand
Dvd € 8,31

Gone Baby Gone NIEUWS

Gone Baby Gone TRAILER

Gone Baby Gone SYNOPSIS

Regiedebuut van Ben Affleck, waarin twee privé-detectives op zoek gaan naar een verdwenen meisje in een van de ruigste buurten van Boston.

Dorchester is een van de ruigste buurten van Boston. Wanneer de vierjarige Amanda McCready verdwijnt, staat de politie voor een raadsel. Amanda's tante laat haar geduld niet langer op de proef stellen en huurt twee privé-detectives in, Patrick Kenzie (Casey Affleck) en Angie Gennaro (Michelle Monaghan). De twee hebben weinig ervaring en zien de opdracht niet zitten, maar daarentegen kennen ze de buurt goed en zijn ze niet van de politie. Kenzie en Gennaro nemen de zaak toch aan, maar zetten in hun zoektocht naar de kleine Amanda alles op het spel. Hun relatie, hun verstand en zelfs hun levens.

Gone Baby Gone is het regiedebuut van acteur Ben Affleck, die samen met Aaron Stockard het scenario schreef. Ben castte zijn jongere broer Casey (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) voor de hoofdrol van Patrick Kenzie, en Michelle Monaghan (Kiss Kiss Bang Bang) als diens tegenspeelster Angie Gennaro. Het script is gebaseerd op een verhaal van Dennis Lehane, die ook de misdaadroman Mystic River schreef die in 2003 verfilmd werd door Clint Eastwood.

ACTEURS IN Gone Baby Gone

Tags: politie, boston, zoektocht, proef, acteur, spel, misdaadroman, relatie, river, opdracht, baby, ben affleck, casey affleck, clint eastwood, jesse james, scenario, meisje, mystic river, gone baby gone, the assassination of jesse james by the coward robert ford, kiss kiss bang bang, bang, script

Gone Baby Gone VIDEOS