Goosebumps

Goosebumps (2015)

The stories are alive.

[6,3 / 10]

Goosebumps (2015)

Recensies van Goosebumps

6,3 72.918 stemmen
3 421 stemmen

Goosebumps kijken

Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Kopen € 10,99
HD Kopen € 12,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99

Goosebumps TRAILER

Bekijk hier de trailer van Goosebumps

Goosebumps SYNOPSIS

Goosebumps is een fantasie- en komediefilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Rob Letterman. Met Dylan Minnette, Odeya Rush en Jack Black in de hoofdrol.

Tiener Zach Cooper vindt het zeker niet leuk dat hij vanuit de grote stad naar het rustige platteland moet verhuizen. Maar wanneer hij zijn mooie buurmeisje Hannah ontmoet, fleurt hij op. Hannah heeft echter een mysterieuze vader, niemand minder dan R.L. Stine, auteur van de bestseller reeks "Goosebumps". Stine is een vreemde man en de reden daarvoor is, dat hij de gevangene is van zijn eigen verbeelding. De monsters die zijn boeken zo beroemd maken, zijn echt en Stine beschermt zijn lezers door ze gevangen te houden in zijn boeken. Wanneer Zach per ongeluk de gevaarlijke monsters vrijlaat, beginnen ze het dorpje te terroriseren.

ACTEURS IN Goosebumps

Tags: tiener, ongeluk, beroemd, platteland, productie, boeken, verhuizen, monsters, fantasie, letterman, vreemde, jack black, vader, rush, stad, dylan minnette, auteur

MEER Goosebumps

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.