Half past dead

Half past dead (2002)

The Good. The Bad. And the Deadly.

[4,6 / 10]

Half past dead (2002)

Recensies van Half past dead

4,6 13.754 stemmen
2,7 496 stemmen

Half past dead kijken

SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 4,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
Dvd € 7,99
Bluray € 24,89

Half past dead TRAILER

Half past dead SYNOPSIS

Half Past Dead is een Amerikaanse en Duitse productie uit het jaar 2002. Deze actie- misdaadfilm is geregisseerd door Don Michael Paul. De hoofdrollen worden vertolkt door Steven Seagal, Morris Chestnut en Ja Rule.

Autodief Sasha Petrosevitch wordt door een vriend voorgesteld aan de beruchte misdaadbaas Sonny Eckvall. Die is onder de indruk van Sasha's koelbloedigheid en besluit hem onmiddellijk in te lijven. Nog vóór Sasha een klus kan klaren voor zijn nieuwe werkgever, wordt hij neergeschoten door agenten van de FBI, die een handlanger van Eckvall op het spoor waren gekomen en hem wilden arresteren. Sasha zweeft minutenlang tussen leven en dood, maar hij overleeft de schietpartij en acht maanden later wordt hij naar de vernieuwde en streng bewaakte gevangenis New Alcatraz overgebracht. Hij maakt er kennis met Lester McKenna, een ter dood veroordeelde overvaller die toenadering tot hem zoekt omdat hij wil weten of er leven na de dood is. McKenna is een bekend figuur in de gevangenis.

ACTEURS IN Half past dead

Tags: schietpartij, actie, gevangenis, productie, 2002, toenadering, overvaller, neergeschoten, sasha, morris, autodief, alcatraz, fbi, spoor, vriend, dood, steven seagal, figuur, kennis
Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.