Hansel & Gretel: Witch Hunters

Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)

Revenge is sweeter than candy.

[6,1 / 10]

Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)

Recensies van Hansel & Gretel: Witch Hunters

6,1 181.873 stemmen
3 1.135 stemmen

Hansel & Gretel: Witch Hunters kijken

SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 13,99
HD Kopen € 16,99
Hansel & Gretel: Witch Hunters

Hansel & Gretel: Witch Hunters SYNOPSIS

Duits-Amerikaanse fantasy-horrorthriller: Hansel en Gretel zijn opgegroeid en jongvolwassenen. Hun bijna dood-ervaring als kinderen in het peperkoekhuis van de heks is hen niet in de koude kleren gaan zitten. Broer en zus zijn niet bepaald getraumatiseerd, maar jagen op enthousiaste wijze zoveel mogelijk toverkollen de dood in. Met hun, voor die tijd, geavanceerde wapens kijken ze niet op een onthoofding meer of minder. De laatste missie verloopt alleen niet helemaal volgens plan. De feeksen lijken eerder op hen te jagen dan andersom. De zaken worden nog vervelender wanneer Gretel ontvoerd wordt.

Deze fantasievolle actiefilm met Jeremy Renner en Gemma Arterton in de hoofdrollen is gebaseerd op het sprookje van Hans en Grietje. Famke Janssen nam de rol van kwaadaardige opperheks op zich. Zowel Janssen ('GoldenEye') als Arterton ('Quantum of Solace') zijn voormalige Bondgirls.

ACTEURS IN Hansel & Gretel: Witch Hunters

Jeremy Renner
Als: Hansel
Gemma Arterton
Als: Gretel
Peter Stormare
Als: Berringer
Famke Janssen
Als: Muriel
Tags: wapens, kleren, onthoofding, heks, fantasy, sprookje, kinderen, missie, dood, famke janssen, gemma arterton, jeremy renner, duits, incident, goldeneye, kijken, koude, actiefilm