Hansel & Gretel: Witch Hunters

Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)

Revenge is sweeter than candy.

[6,1 / 10]

Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)

6,1 (178602 stemmen) 3 (1124 stemmen)
Hansel & Gretel: Witch Hunters

Duits-Amerikaanse fantasy-horrorthriller: Hansel en Gretel zijn opgegroeid en jongvolwassenen. Hun bijna dood-ervaring als kinderen in het peperkoekhuis van de heks is hen niet in de koude kleren gaan zitten. Broer en zus zijn niet bepaald getraumatiseerd, maar jagen op enthousiaste wijze zoveel mogelijk toverkollen de dood in. Met hun, voor die tijd, geavanceerde wapens kijken ze niet op een onthoofding meer of minder. De laatste missie verloopt alleen niet helemaal volgens plan. De feeksen lijken eerder op hen te jagen dan andersom. De zaken worden nog vervelender wanneer Gretel ontvoerd wordt.

Deze fantasievolle actiefilm met Jeremy Renner en Gemma Arterton in de hoofdrollen is gebaseerd op het sprookje van Hans en Grietje. Famke Janssen nam de rol van kwaadaardige opperheks op zich. Zowel Janssen ('GoldenEye') als Arterton ('Quantum of Solace') zijn voormalige Bondgirls.

Apple iTunes On demand SD Kopen €7,99 Bekijk
Apple iTunes On demand HD Kopen €9,99 Bekijk
Apple iTunes On demand SD Huren €3,99 Bekijk
Apple iTunes On demand HD Huren €3,99 Bekijk
Microsoft Store On demand SD Kopen €13,99 Bekijk
Microsoft Store On demand HD Kopen €16,99 Bekijk
Bol Dvd - €7,73 Bekijk
Bol Bluray - €10,99 Bekijk
Tags: WAPENS, KLEREN, ONTHOOFDING, HEKS, FANTASY, SPROOKJE, KINDEREN, MISSIE, JEREMY, DOOD, FAMKE JANSSEN, GEMMA ARTERTON, JEREMY RENNER, DUITS, INCIDENT, GOLDENEYE, KIJKEN, KOUDE, ACTIEFILM