Hellboy

Hellboy (2004)

Give Evil Hell

[6,8 / 10]

Hellboy (2004)

Recensies van Hellboy

6,8 296.700 stemmen
3,1 2.044 stemmen

Hellboy kijken

SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
Dvd -
Bluray -

Hellboy TRAILER

Bekijk hier de trailer van Hellboy

Hellboy SYNOPSIS

Hellboy is een Amerikaanse actie- en sciencefiction film uit het jaar 2004. Deze film is geregisseerd door Guillermo del Toro (The Shape of Water). Met Ron Perlman, Selma Blair en John Hurt in de hoofdrol.

Geboren in de vlammen van de Hel, beschermt Hellboy de mensen tegen een gevaarlijke maniak die de wereld probeert over te nemen. Deze vijand is van plan om de krachtige Hellboy in te lijven en hem als wapen tegen de mensheid in te zetten. De beschermheer van Hellboy, professor Bruttenholm, moet ervoor zorgen dat-ie op het rechte pad blijft.

Na 'Blade II' heeft regisseur Guillermo Del Toro opnieuw een comic-book verfilmd. De titelrol in 'Hellboy' wordt gespeeld door Ron Perlman die met zijn karakteristieke kop eerder te bewonderen was in films als 'Cronos', 'Alien: Ressurrection' en het eerder genoemde 'Blade II'. John Hurt speelt de rol van Professor Bruttenholm. 'Hellboy' is de volgende in het rijtje comics die recentelijk verfilmd zijn zoals 'X-Men', 'Spider-Man' en 'Hulk', al komt dit sujet niet uit de stal van Marvel maar van Dark Horse Comics.

ACTEURS IN Hellboy


Hellboy NIEUWS