Het leven volgens Nino (2014)

Van de regisseur van kikkerdril & Briefgeheim

[6.6 / 10]

Het leven volgens Nino (2014)

Het leven volgens Nino gratis kijken

Zappbios: Het leven volgens Nino NTR Het Leven volgens Nino vertelt over een jongetje waarvan het gezinsleven dreigt te ontsporen wanneer zijn moeder plots wegvalt. De 8-jarige Nino voelt zich erg alleen, want zijn vader komt zijn bed niet uit en zijn broer doet 's nachts gevaarlijke dingen.Tot zijn grote blijdschap ontdekt Nino dat hij met dieren kan praten en wordt dikke vrienden met zijn konijn Bobby. Met hulp van Bobby lukt het Nino om het gezin weer bij elkaar te krijgen.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Recensies van Het leven volgens Nino

6.6 163 stemmen

Het leven volgens Nino kijken

Dvd -

Het leven volgens Nino TRAILER

Het leven volgens Nino SYNOPSIS

Het leven volgens Nino is een Nederlandse familiefilm uit het jaar 2014. Deze film is geregisseerd door Simone van Dusseldorp. Met Rohan TImmermans en Rifka Lodeizen in de hoofdrol. Deze productie won een Cinekid Award voor beste kinderfilm in 2014.

Het leven lijkt perfect voor achtjarige Nino. Tot op een dag zijn moeder plots wegvalt. Vanaf dan gaat Nino geheel zijn eigen gang: hij gaat niet meer naar school, eet chips als ontbijt, slaapt in een tentje in de tuin en voetbalt met zijn konijn. Dit lijkt even leuk, maar zijn vader doet steeds vreemder en zijn broer is 's nachts op pad. Als Nino ontdekt dat hij met dieren kan praten, probeert hij samen met zijn beste vriend, het humoristische en slimme konijn Bobby, het gezin weer bijeen te brengen.

ACTEURS IN Het leven volgens Nino