I Don't Wanna Dance

I Don't Wanna Dance (2021)

A real-life story, played by the boy who lived it

[7,9 / 10]

I Don't Wanna Dance (2021)

I Don't Wanna Dance gratis kijken

I don't wanna dance NTR Filmdrama. Na twee jaar bij hun tante gewoond te hebben, worden de 15-jarige Joey en zijn jongere broertje tot hun grote vreugde teruggeplaatst bij hun moeder, Daphne. Aanvankelijk gaat alles goed: het huis is opgeruimd, de koelkast gevuld, Daphne heeft werk en Joey vindt zijn draai bij een dansgroep. Maar al snel valt Daphne terug in haar oude patronen. Joey zet alles op alles om jeugdzorg buiten de deur te houden, maar hoe lang kan hij dat volhouden, ten koste van zijn eigen geluk? Een waargebeurd verhaal, verteld en gespeeld door de jongen die het meemaakte.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Recensies van I Don't Wanna Dance

7,9 88 stemmen

I Don't Wanna Dance kijken

SD Kopen € 9,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 4,99
HD Huren € 5,99
SD Kopen € 9,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 4,99
HD Huren € 4,99
SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 10,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 4,99

I Don't Wanna Dance TRAILER

I Don't Wanna Dance SYNOPSIS

Het verhaal gaat over de 13-jarige Joey. Hij woont bij zijn tante, omdat zijn moeder hem niet meer kan verzorgen. Uiteindelijk wint zij de voogdij over Joey en zijn broer terug, waarna Joey snel moet beslissen wat hij het beste kan doen om zijn zeer emotionele welzijn veilig te stellen. Hij houdt van zijn moeder en zij houdt van hem, maar ze is een gebroken vrouw.

I Don't Wanna Dance is een Nederlandse dramafilm uit het jaar 2021. Deze productie is geregisseerd door Flynn Von Kleist (bekend van de film 'Patagonia' uit 2015). Met Yfendo van Praag, Romana Vrede en Daniël Kolf in de hoofdrol.

ACTEURS IN I Don't Wanna Dance