I hate Valentine's Day

I hate Valentine's Day (2009)

Roses are red, violets are blue... Oh, screw it

[4,7 / 10]

I hate Valentine's Day (2009)

Recensies van I hate Valentine's Day

4,7 7.878 stemmen
2,2 202 stemmen

I hate Valentine's Day kijken

SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 10,99
SD Huren € 1,99
HD Huren € 2,99
Dvd € 4,99

I hate Valentine's Day TRAILER

I hate Valentine's Day SYNOPSIS

I Hate Valentine's Day is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2009. Deze productie is geregisseerd door Nia Vardalos. De hoofdrollen worden vertolkt door Nia Vardalos, John Corbett en Stephen Guarino.

Als je een bloemenwinkel hebt dan ben je natuurlijk onlosmakelijk verbonden aan de feestdagen. En misschien wel de grootste feestdag voor een bloemist is toch wel Valentijnsdag. We beginnen dan ook een paar dagen voor een Valentijnsdag Genevieve (Nia Vardalos) te volgen. We zien hoe ze haar winkel voorbereidt op de storm aan mannen die op het laatste moment nog een bloemetje willen hebben voor hun vrouw of vriendin. Tussen al deze gekte ontmoet ze Greg (John Corbett), een jonge ondernemer die net een restaurantje heeft heropend aan de overkant van de straat.

ACTEURS IN I hate Valentine's Day

Tags: vrouw, new york, productie, winkel, storm, romantisch, brooklyn, feestdag, feestdagen, ondernemer, valentijnsdag, gekte, komedie, relatie, mannen, nia vardalos, john corbett, straat, romantische komedie
Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.