Into the Wild (2007)

Your large adventure on Alaska

[8.1 / 10]

Into the Wild (2007)

Recensies van Into the Wild

8.1 622.248 stemmen

Into the Wild kijken

SD Kopen € 5.99
HD Kopen € 5.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 3.99
SD Kopen € 9.99
HD Kopen € 14.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 3.99

Into the Wild NIEUWS

Into the Wild TRAILER

Bekijk hier de trailer van Into the Wild

Into the Wild SYNOPSIS

Into the Wild is een Amerikaanse roadmovie- en dramafilm uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Sean Penn. Met Emile Hirsch, Catherine Keener en Marcia Gay Harden in de hoofdrol. In het genre een absolute klassieker, die je eigenlijk gezien moet hebben.

De 22-jarige, pas afgestudeerde Christopher McCandless laat zijn familie en veelbelovende toekomst achter en gaat op zoek naar zichzelf en avontuur. Zonder materiële bezittingen, weg van de valkuilen van de moderne wereld, probeert hij zijn weg te vinden naar de wildernis van Alaska. Bijzondere ontmoetingen en de verraderlijke kracht en pracht van de natuur vormen zijn nieuwe bestaan. Terwijl zijn ouders geen idee hebben waar hun zoon uithangt, trekt Christopher steeds verder weg van de bewoonde wereld en is hij overgeleverd aan de natuur.

Into the Wild is gebaseerd op de gelijknamige beststeller van outdoorjournalist Jon Krakauer uit 1996. Dit waargebeurde verhaal werd op indrukwekkende wijze verfilmd door Sean Penn. Eddie Vedder (Pearl Jam) zorgde voor de bekroonde soundtrack.