Io sono l'amore

Io sono l'amore (2009)

Happy is a word that makes one sad

[7 / 10]

Io sono l'amore (2009)

Recensies van Io sono l'amore

7 20.593 stemmen
3,3 308 stemmen

Io sono l'amore kijken

SD Kopen € 3,99
HD Kopen € 3,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
Dvd -
Bluray -

Io sono l'amore TRAILER

Io sono l'amore SYNOPSIS

Io sono l'amore (Engelse titel: 'I Am Love') is een Italiaanse dramafilm uit het jaar 2009. De hoofdrol wordt vertolkt door Britse actrice Tilda Swington.

Een aristocratische Italiaanse familie komt samen in hun imposant Milanees landhuis om de verjaardag van de pater familias te vieren. Kleinzoon Eduardo stelt zijn verloofde voor aan de familie en zus Elisabetta presenteert een schilderij aan haar grootvader. Wanneer opa zijn plannen voor de bedrijfsovername bekend maakt, beginnen de gecontroleerde manieren en de etiquette van de Recchi familie scheurtjes te vertonen. Tijdens deze avond stelt Eduardo zijn moeder Emma (Tilda Swinton) voor aan een vriend Antonio die chefkok is. Emma raakt in de ban van hem en zijn kookkunsten. Passies bloeien en spanningen groeien. De familie Recchi begint te beseffen dat alles voortaan anders zal zijn.

Regisseur Guadagnino schreef Io sono l’amore, thematisch verwant aan Thomas Manns 'Buddenbrooks: Verfall einer Familie', op maat voor Tilda Swinton. Deze bijzondere actrice leerde voor haar rol zowel Russisch als Italiaans. Dit romantische drama werd genomineerd voor de Oscar voor Beste Kostuumontwerp.

ACTEURS IN Io sono l'amore

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier