Just like heaven

Just like heaven (2005)

It's a wonderful afterlife.

[6,7 / 10]

Just like heaven (2005)

Recensies van Just like heaven

6,7 92.979 stemmen
3,3 1.074 stemmen

Just like heaven kijken

SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 11,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand

Just like heaven TRAILER

Just like heaven SYNOPSIS

Just Like Heaven is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2005 van regisseur Mark Water. Met in de hoofdrol Reese Witherspoon, Mark Ruffalo en Jon Heder. Deze productie is gebaseerd op het boek Et si c'etait vrai van Marc Levy.

Vrijgezel David Abbott neemt zijn intrek in een prachtig appartement in San Francisco. Hij brengt zijn avonden door met tv-kijken en bier drinken. Tijdens een van deze avonden staat plots de mooie Elizabeth voor zijn neus. Zij beschuldigt hem van inbraak en vraagt hem per direct weg te gaan. Het blijkt al snel dat Elizabeth een geest is en dat zij een auto-ongeluk heeft gehad. Elizabeth kan zich dit niet meer herinneren en samen met David, de enige die haar kan zien, gaat ze op onderzoek uit naar haar verleden.

ACTEURS IN Just like heaven

Tags: auto, ongeluk, inbraak, onderzoek, neus, san francisco, appartement, bier, tv-kijken, abbott, komedie, francisco, auto ongeluk, drinken, heaven, vrijgezel, romantische komedie, kijken
Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.