The King of Staten Island

The King of Staten Island (2020)

Pete Davidson is....

[7,1 / 10]

The King of Staten Island (2020)

Recensies van The King of Staten Island

Door Barry Kuiper
7,1 62.294 stemmen

The King of Staten Island kijken

Streamen € 9,99 per maand

The King of Staten Island NIEUWS

The King of Staten Island TRAILER

The King of Staten Island SYNOPSIS

Scott komt maar niet vooruit met z’n leven sinds zijn vader, die brandweerman was, overleed toen hij zeven jaar oud was. Nu in de twintig brengt hij zijn tijd door met drugs, hangt hij wat rond met zijn vrienden en papt sporadisch aan met een jeugdvriendin. Wanneer zijn zus uit huis gaat en zijn moeder begint te daten met een luidruchtige brandweerman, het beroep dat zijn vader tevens beoefende, zet dat zijn leven behoorlijk op zijn kop.

Pete Davidson is een komiek die vooral bekend is vanwege zijn werk bij het Amerikaanse beroemde sketchprogramma 'Saturday Night Live'. In zijn komische werk is Davidson altijd erg eerlijk geweest over zijn psychische aandoeningen en de tragische dood van zijn vader. De vader van Davidson overleed bij de Twin Towers tijdens de aanslagen van 11 september, toen hij als brandweerman in actie kwam. In deze film heeft Scott Carlin nog steeds moeite met de dood van zijn vader, die omkwam tijdens zijn brandweerwerk bij een hotelbrand.

The King of Staten Island is een Amerikaanse komedie- en dramafilm uit het jaar 2020. Deze productie is geregisseerd door Judd Apatow (bekend van de films 'The 40-Year-Old Virgin' en 'Knocked Up'). Het verhaal is gebaseerd op het echte leven van Pete Davidson. Met Pete Davidson, Marisa Tomei, Bill Burr en Steve Buscemi in de hoofdrol.

ACTEURS IN The King of Staten Island