Kiss Kiss Bang Bang (2005)

Sex. Murder. Mystery. Welcome to the party.

[7.5 / 10]

Kiss Kiss Bang Bang (2005)

Recensies van Kiss Kiss Bang Bang

7.5 226.799 stemmen

Kiss Kiss Bang Bang kijken

SD Kopen € 9.99
HD Kopen € 9.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 2.99
SD Kopen € 7.99
HD Kopen € 7.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 2.99
HD Kopen € 8.99
HD Huren € 2.99
SD Kopen € 12.99
HD Kopen € 12.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 3.99
Dvd -
Bluray € 12.98

Kiss Kiss Bang Bang TRAILER

Kiss Kiss Bang Bang SYNOPSIS

Kiss Kiss Bang Bang is een misdaadfilm uit 2005 van regisseur Shane Black. Het is de debuutfilm van de regisseur, die eerder de scenario's schreef voor de Lethal Weapon-reeks. De hoofdrollen worden vertolkt door Robert Downey Jr., Michelle Monaghan en Val Kilmer.

De kleine crimineel Harry Lockhart (Robert Downey Jr.) komt per toeval terecht op de auditie voor een misdaadfilm. Voor hij weet wat hem overkomt, wordt hij naar Hollywood gestuurd. Ter voorbereiding op zijn screentest moet Harry de ruige, meedogenloze privé-detective Perry van Shrike (Val Kilmer) gezelschap houden, die ook wel Gay Perry genoemd wordt vanwege zijn seksuele geaardheid. Als crimineel die zich voordoet als acteur die zich voordoet als detective, komt Harry in contact met Harmony Faith Lane. Via deze weinig succesvolle actrice, raken Harry en Gay Perry betrokken bij een moordzaak die hun eigen levens wel eens in gevaar zou kunnen brengen.

De misdaadkomedie 'Kiss Kiss Bang Bang' is het regiedebuut van scriptschrijver Shane Black, die bekend werd met zijn scenario's voor de 'Lethal Weapon' reeks, 'The Last Boyscout' en 'The Long Kiss Goodnight'. Black schreef ook zelf het scenario voor 'Kiss Kiss Bang Bang', dat hij deels baseerde op een boek van Brett Halliday. Het is de eerste keer dat hoofdrolspelers Robert Downey Jr. en Val Kilmer tegenover elkaar staan. Kilmer moest behoorlijk wat afvallen voor deze rol, nadat hij de zwaarlijvige koning Philip had gespeeld in Oliver Stone's 'Alexander'.

Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/kiss-kiss-bang-bang

ACTEURS IN Kiss Kiss Bang Bang