Knocked Up

Knocked Up (2007)

Save the due date

[7 / 10]

Knocked Up (2007)

Recensies van Knocked Up

7 330.795 stemmen
3,2 2.412 stemmen

Knocked Up kijken

Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 4,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 6,99
SD Huren € 2,99
SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 9,99
HD Huren € 4,19
Streamen € 9,99 per maand

Knocked Up TRAILER

Bekijk hier de trailer van Knocked Up

Knocked Up SYNOPSIS

Knocked Up is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2007. Deze film is geregisseerd door Judd Apatow. Met onder andere Katherine Heigl, Seth Rogen en Leslie Mann in de hoofdrol.

Het rooskleurige leventje van de ambitieuze journaliste Allison Scott (Katherine Heigl) eindigt snel nadat ze met nietsnut Ben Stone (Seth Rogen) in zeer dronken toestand in bed is beland. Dit dronken avontuurtje mondt namelijk uit in een ongewenste zwangerschap. Staande voor de keuze om de rest van haar leven alleen te doorkruisen of de vader van het kind beter te leren kennen, kiest ze voor het laatste. Het nieuws van haar zwangerschap komt voor Ben als donderslag bij heldere hemel. Maakt hij zich snel uit de voeten, of blijft hij in de buurt om het kind te helpen opvoeden?

'Knocked Up' is de tweede speelfilm geregisseerd door Judd Apatow. Hij maakte furore met de originele komedie The 40 Year-Old Virgin met in de hoofdrol komiek Steve Carell. Seth Rogen speelde een bijrol in deze film en is nu door Apatow gepromoveerd tot hoofdrolspeler in 'Knocked Up'. En nog wel naast niemand minder dan Katherine Heigl wiens carrière in de lift zit door haar rol als Dr. Isobel 'Izzie' Stevens in de televisieserie 'Grey's Anatomy'.

ACTEURS IN Knocked Up

Seth Rogen
Als: Ben Stone
Katherine Heigl
Als: Alison Scott
Leslie Mann
Als: Debbie
Paul Rudd
Als: Pete
Jonah Hill
Als: Jonah
Tags: dronken, film, virgin, zwangerschap, journaliste, komiek, carriere, komedie, speelfilm, hemel, 2007, Greys Anatomy, nieuws, leslie mann, seth rogen, bed, opvoeden, vader, steve carell, the 40 year old virgin, knocked up, romantische komedie