Kom Hier Dat Ik U Kus

Kom Hier Dat Ik U Kus (2020)

[7.4 / 10]

Kom Hier Dat Ik U Kus (2020)

Kom Hier Dat Ik U Kus gratis kijken

Kom hier dat ik u kus NTR Mona is negen jaar als haar moeder bij een auto-ongeluk komt te overlijden. Haar vader krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ten koste van zichzelf. Het wordt haar manier van leven. Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Maar de volwassen Mona beseft dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Recensies van Kom Hier Dat Ik U Kus

7.4 249 stemmen

Kom Hier Dat Ik U Kus kijken

Dvd -

Kom Hier Dat Ik U Kus TRAILER

Kom Hier Dat Ik U Kus SYNOPSIS

Het verhaal gaat over Mona. Ze is negen jaar oud als haar moeder bij een auto-ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf. Het wordt haar manier van leven. Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Maar de volwassen Mona beseft dat de wereld gevuld is met ego’s en eigendenkers en dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

Kom Hier Dat Ik U Kus is een Nederlandse en Belgische dramafilm uit het jaar 2020. Deze productie is geregisseerd door Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden. Met Tanya Zabarylo in de hoofdrol.
met Tanya Zabarylo, Valentijn Dhaenens en Olivia Landuyt

ACTEURS IN Kom Hier Dat Ik U Kus