Labor Day

Labor Day (2013)

When You Get a Second Chance, Risk Everything

[6,9 / 10]

Labor Day (2013)

Recensies van Labor Day

6,9 39.071 stemmen
3,4 323 stemmen

Labor Day kijken

RTL 8
zaterdag 1 juni 23:40 uur
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 11,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99

Labor Day TRAILER

Bekijk hier de trailer van Labor Day

Labor Day SYNOPSIS

Labor Day is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2013. Deze productie geregisseerd door Jason Reitman. De hoofdrollen worden vertolkt Kate Winslet, Josh Brolin en Gattlin Griffith.

Het verhaal van ‘Labor Day’ wordt verteld door de ogen van de dertienjarige Henri (Gattlin Griffith). Hij woont met zijn depressieve moeder Adele (Kate Winslet) in een alleenstaand huis in New Hampshire. Het is 1987, het Labor Day weekend nadert en het is bloedheet. Zoals gewoonlijk bekommert Henri zich afwisselend om de gemoedstoestand van zijn labiele moeder en om zijn eigen ontluikende puberteit. De gescheiden Adele heeft het moeilijk: haar agorafobie zorgt er voor dat surrogaat-echtgenoot Henri de bankzaken moet regelen en het tweetal vrijwel uitsluitend uit blik eet. De maandelijkse bezoekjes naar de plaatselijke supermarkt zijn eigenlijk al meer dan Adele kan opbrengen. Tijdens één van die boodschappenrondes ontmoet Henri de mysterieuze Frank (Josh Brolin), die hem om hulp vraagt. Henri neemt Frank mee naar zijn moeder, en door de dwingende dreiging die er van Frank uitgaat, ziet Adele zich genoodzaakt zijn verzoek om mee te mogen rijden, in te willigen. En zo neemt Frank intrek in de woning van Adele en Henri. Al gauw blijkt dat hij een zeer groot geheim met zich meedraagt, wat potentieel gevaar voor moeder en zoon oplevert. Maar hoe gaat de door haar angststoornis gedreven Adele daar mee om?

ACTEURS IN Labor Day

Kate Winslet
Als: Adele
Gattlin Griffith
Als: Henry
Tobey Maguire
Als: volwassen Henry
Maika Monroe
Als: Mandy
Tags: dreiging, politie, productie, supermarkt, geheim, tweetal, echtgenoot, new hampshire, bankzaken, adele, weekend, gevaar, gewonde, griffith, kate winslet, moeder, hulp, woning, josh brolin, stad, zoon, alleenstaande moeder